Franeker Boppe Eise Eisingastraat
Referenties


Aankomstdatum: 25/11/2019

Marion en Raymond 
Aankomstdatum: 1-9-2013

 Wat een geluk voor ons dat alle hotels vol zaten. Anders waren we hier niet terecht gekomen. Een vakantie-ervaring die niet licht vergeten zal worden. We hebben genoten van Franeker en van ons mooie verblijf in dit bijzondere logement. Er was zelfs een plekje voor onze fietsen in de herberg. Dank voor de gastvrijheid en tot ziens.


Dennis & Eline 
Aankomstdatum: 27-8-2013

 Schoon, prima verzorgd en heel bijzonder B&B. Absoluut genoten. Veel dank.


Hans en Lia 
Aankomstdatum: 21-8-2013

 Goede ontvangst, heerlijk geslapen, goed ontbeten. Helemaal klaar voor de volgende rit van onze elfstedentocht.


Wim & Mardi 
Aankomstdatum: 9-8-2013

 We hebben erg genoten van jullie sfeervolle gastenverblijf en ook van Franeker e.o. Alles was goed verzorgd. We hebben een prachtige midweek gehad.


Gaby 
Aankomstdatum: 5-7-2013

 Wat is het prachtig wakker worden hier; wat een ouderwetse luxe. Super bedankt.


Gerard en Bettie 
Aankomstdatum: 1-6-2013

 Dank voor alles. Echt, puur en authentiek. Een verademing. Hoort en we zeggen het voort.


Nelly en Dr'e 
Aankomstdatum: 24-5-2013

 Bedankt voor de ontvangst in Franeker. Het was heerlijk slapen in de bedstee en ook een heerlijk ontbijt in de kamer van vroeger.


Jacqueline 
Aankomstdatum: 18-5-2013

 Dank jullie wel voor zo'n gastvrije plek! Heerlijk geslapen in de bedstee, verrukkelijk ontbeten met de verse broodjes op het vintage servies. Zeker voor herhaling vatbaar.


Carla & Annemieke 
Aankomstdatum: 24-3-2013

 Het was fijn even in de tijd van onze ouders en grootouders terug te zijn en zoveel te herkennen. De verstopte paaseitjes waren een heerlijk detail.


Nora & Dirk 
Aankomstdatum: 28-1-2013

 Heerlijk geslapen in de bedstee, genoten ven het goed verzorgde ontbijt en 's avonds bij de snorrende kachel alle boeken over het mooie stadje Franeker bekeken. 


Marij & Clemens 
Aankomstdatum: 3-1-2013

 Was fur ein bezauberte und gemutliche Wohnung. Wir haben es hier sehr genossen. Das ist mein erste Mal in Holland und es war hier bei Euch ein wunderbarer erster Start.


Maarten & Liesbeth 
Aankomstdatum: 3-11-2012

Wat een pareltje van een B&B. Wat een geweldige details, durf met kleuren en liefde. We hebben heerlijk geslapen en ontbeten.


Joep & Suzanne 
Aankomstdatum: 20-10-2012

 Wat een mooi gastenverblijf. Een nachtje was eigenlijk te kort. We komen vast eens terug. Het is eigenlijk zo'n plekje dat je geheim wilt houden, maar we zullen toch reclame maken, maar alleen bij mensen die wij leuk vinden !


Renee & Diederick 
Aankomstdatum: 5-10-2012

 Boppe voorziet in behoefte aan warmte tegenover het koele intellect van Eise Eisinga. Het Planetarium en Boppe vormen zo een twee-eenheid, waar Franeker zuinig op zal zijn! Het was hier heerlijk. "De mens worstelt en komt Boppe!" 


Pauline 
Aankomstdatum: 28-9-2012

 Wat een unieke plek om te logeren; gezellig ouderwets, maar wel met de moderne gemakken. Lekker ontbijtjes, lekker bed en ogen tekort voor alle details.


Aline & Clara 
Aankomstdatum: 21-9-2012

 Wat een mooie locatie en een warme ontvangst (ook van de gezellige kachel). Wehebben genoten van het mooie interieur en de spulletjes; zeer mooi bij elkaar gezocht. Alles was super verzorgd. Erg bedankt voor de mooie dagen.


Jasper & Jobien 
Aankomstdatum: 4-9-2012

 We hebben hier heerlijk geslapen en ons vergaapt aan het mooie interieur met heel veel details, die allemaal passen in het grotere geheel. Het ontbijt is ook goed bevallen. We zullen het voortzeggen.


Wim & Els 
Aankomstdatum: 2-9-2012

 Onze complimenten voor jullie prachtige en sfeervolle B&B. Bij toeval zijn we hier terecht gekomen en het is ons zeer goed bevallen. We hebben ervan genoten terug te gaan in de goeie ouwe tijd. Bedankt voor de goede zorgen en het heerlijke ontbijt. We komen terug bij de Elfstedentocht!


Ria & Paul 
Aankomstdatum: 30-8-2012

 Een appartement en verblijf waar je helemaal blij van wordt, omdat je kunt zien en voelen met hoeveel liefde en aandacht alles gemaakt en ingericht is. Een fijne overnachtingsplaats voor onze elfstedenfietsvakantie. Tot ziens.